FAIL (the browser should render some flash content, not this).

"... Pentru succesul nostru dar si al dumneavoastra ne bazam pe diversitatea si calitatea ofertei si pe colaborarea cu specialistii în domeniu: arhitecti, designeri, constructori, dezvoltatori imobiliari..."
Olivia SAVU


SAN-IOLI DESIGN, importator direct ce comercializeaza pe piata romaneasca produse de calitate superioara, atestate prin certificate de garantie a calitatii de catre producator si ofera solutii complete in domeniul acoperitorilor de pardoseli si pereti pentru trafic intens si mediu, atat pentru amenajari interioare cat si exterioar
S.C. SAN-IOLI DESIGN SRL

Adresa
: Str. Aviatiei, nr. 12
Bl. 5F, Sc. 4, Etaj 3, ap. 55
sector, 1, Bucuresti, Romania
 

apasa pentru harta mare


O firma tanara si plina de entuziasm, SAN-IOLI aduce peste 13 ani de experienta in domeniul constructiilor, decoratiunilor interioare si finisajelor, oferta reflectand orientarea noastra spre calitate si diversitate.

Vezi lista de parteneriLa noi puteti gasi peste 10.000 de articole din gama materialelor ceramice (grsie si faianta), mobilier de baie si bucatarie, sanitarem pardoseli suprainaltate, mosaic, mocheta profesionala pentru spatii publice si birouri. Astfel asiguram necesarul pentru o mare varietate de proiecte:
- spatii tehnice (hale, spatii comerciale, birouri, etc)
- proiecte hoteliere (de la 2 la 5 stele)
- spatii publice (institutii, banci)
- vile si apartamente private

Vezi galerie foto