FAIL (the browser should render some flash content, not this).

"...diversificarea ofertei si colaborarea cu specialistii este una din metodelele prin care aducem un surplus de calitate in relatia cu clientii ...."
Olivia SAVU


SAN-IOLI DESIGN importator direct ce comercializeaza pe piata romaneasca produse de calitate superioara, atestate prin certificate de garantie a calitatii de catre producator si ofera solutii complete in domeniul acoperitorilor de pardoseli si pereti pentru trafic intens si mediu, atat pentru amenajari interioare cat si exterioar
Gresie si faianta, o gama variata de placi din gresie si faianta, glazurata si neglazurata disponibile intr-o paleta bogata de culori si finisaje.
Datorita avantajelor date de usurinta cu care sunt montate si mai apoi intretinute, aceste pardoseli din gresie si faianta sunt potrivite pentru orice tip de constructi


Oferim un pachet complex de servicii-suport: consultanta în alegerea produselor, punere în opera, consultanta pentru instalare, garantie etc. prin intermediul personalului propriu specializat si prin parteneriatele pe care le dezvoltam.

Vezi galerie fotoNe implicam activ în informarea si formarea pietei în sensul realizarii unei amenajari de calitate. În acest sens ne bazam pe parteneriatele dezvoltate cu specialisti în domeniu (arhitecti, designeri, echipe de amenajari) atât la nivel individual, cât si institutional.

Contacteaza-ne